Uw eigendom beschermen tegen ongewenste indringers? Een omheining om uw huisdier binnen uw tuin te houden? Uw bedrijfsterreinen afschermen tegen ongewenste bezoekers?

Een goede tuinafsluiting zorgt voor uw privacy en veiligheid. Voor alle soorten omheiningen en afsluitingen voor tuin of weide kan u bij ons terecht. Tuinen Maenhout biedt U tevens een zeer uitgebreide keuze aan poorten en hekken. Vanzelfsprekend worden alle poorten naar wens en op maat geïnstalleerd. Ook de automatisering kan door ons verzorgd worden.

Tuinen Maenhout werkt zowel voor particulieren als bedrijven.

Er bestaan heel wat soorten omheiningen

Ze kunnen vervaardigd zijn uit hout, ijzerdraad, pvc of beton. De keuze voor het materiaal hangt voornamelijk af van uw persoonlijke smaak, maar ook de functie van uw afsluiting is belangrijk. Wenst u meer privacy, of wilt u voorkomen dat uw huisdier uit de tuin ontsnapt? Indien u met dit soort vragen zit, vraag ons dan gerust om advies!

Geeft u de voorkeur aan een natuurlijke look?

Dan is het aangeraden om een houten omheining e overwegen. Indien u liever panelen ziet, dan wordt er meestal wordt er hardhout of tropisch hout gebruikt omdat deze soorten na verloop van tijd stijlvol verkleuren. Maar ook gevlochten tuin omheiningen behoren tot de mogelijkheden. De grootste voordelen van kiezen voor hout zijn de warme uitstraling en het feit dat er opties zijn voor elk budget.

Wilt u het liever wat eenvoudiger houden?

Dan is een standaard draadafsluiting een goed alternatief. Deze afsluitingen kunnen met een bovenbuis worden verstevigd en zijn uitermate geschikt indien u klimop of een andere soort begroeiing in uw tuin wenst.

Een andere populaire keuze is beton.

Dit materiaal wordt vaak gekozen in wijken waar er druk verkeer is, omdat het geluidsisolerend werkt. Bovendien vereist beton een absoluut minimum aan onderhoud en is het uiterst stevig, zodat het planten en boomtakken kan ondersteunen.

Een omheining uit kunststof is uiteraard ook een onderhoudsvriendelijk alternatief.

Het materiaal is robuust maar toch licht, waardoor de plaatsing vlot verloopt. Doordat er gebruik wordt gemaakt van recycleerbaar materiaal, draagt u bovendien een steentje bij aan het milieu.

Bij een omheining hoort uiteraard ook een poort of een hek.

Ook hierbij heeft u de keuze uit heel wat materiaalsoorten en afwerkingen. Contacteer ons snel om de verschillende mogelijkheden te overlopen en over een totaaloplossing na te denken!

U kunt o.a. rekenen op ons in de volgende regio’s

Knokke, Brugge, Oostkust

Menu